Lørdag i Adelaide

Vi forlod Kangaroo Island om morgenen og stoppede på endnu et par postkort sites på vejen. Pelikan Bay hvor vi søgte efter delfiner, dog uden at se nogen.

Kangaroo Island, her er fantastisk smukt

Vejret var vidunderligt, ikke for varmt, men alligevel dejligt mildt.

Afsted over med færgen, hvor vi sejlede med en masse bryllupsgæster. Det er sjovt at se deres “udklædning” pigerne iført små hatte og meget høje stilletter.

Køreturen til Adelaide var lang med et skiftende sceneri af landskaber uden for vinduerne.

Vi standsede på stranden i Glenelg, som minder om Strandpromenaden i Frankrig eller i Florida. Vi fik dejlig pizza og nogle var i vandet. Dejligt, men meget kort.

Glenelg er et palindrom.

Adelaide er bygget og tegnet af Mr Leight, som stod på en bakke og skuede ud over landskabet og visualiserede hele byens grundplan. I 18..

Lidt ro på hotel Mercure og opdatering af bloggen

Ud at gå i smeltende varme, hvor byen viste sig at være ret så charmerende.

Opaler er det lokale australske smykke, som graves ud af undergrunden og som er meget smukke i fantastiske farver. Jeg spurgte lidt til prisen på en særligt pæn en, som jeg overvejede at købe – kun 18.400 dollars, men det var så kun fordi detaillisten også selv var grossist. De fleste af de virkelig smukke lå i samme prisleje. Lidt ligesom diamanter.

Videre ned af gågaden, hvor butikkerne desværre var ved at lukke. Så de fine messinggrise skulpturer som er blevet et af Adeleides nye vartegn. En kold øl og en lur.

19.50 mødtes vi med Else, Bjarne, Ulla og Henrik for en hyggelig middag ude i byen. Left, left og 20 meter henad gaden, så var vi på Hunters, som var et super godt steakhouse. Masser af godt kød og fremragende vine serveret af en sød Irsk tjener, der troede vi var tyskere eller finner. are you Finish?  No we are danish ,-)

På vej hjem – just next door til eget hotel, gik vi på en fantastisk art deco bar, som lå i et gammelt engelsk hotel. Meget Dali og Gaudí inspireret. Fik de sejeste Aperol og Mojito drinks + en enkelt GT.

Op med elevatoren, hvor vi blev mødt af rejseleder Anne, der var panisk og grædefærdig. Et godstog var blevet afsporet på The GHAN-strækningen, så lige nu ved vi ikke, hvad søndagen byder os. Men fly til Alice Springs var desværre ikke muligt – ikke nok pladser. Alt tyder på rundtur i Adeleide Hills og Barossa Valley.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s