South Australia

Busturen fortsætter, tidligt op og af sted.

Ind og ud af bussen et utal af gange for at se på kænguruer, koalaer, papegøjer etc. Vi stoppede i et reservat og så de første kænguruer tæt på. Det er fascinerede dyr som kommer i alle størrelser. De små hedder Wallabies. Vi fik også forklaret hele processen omkring pungdyr og den måde de får børn på. de starter med en lille vingummibamse, som fødes og kravler op i moderens pung for at sætte sig fast på en brystvorte som svulmer op i munden, så den lille sidder fast. Her vokser den sig stor indtil den er i stand til at hope ud og ind, som den lyster.

Vi spiste frokost i Horsham, som er indbegrebet af ” The middle of nowwhere” En rigtig soveby med et bageri og en enkelt cafe.

Et kaffestop lidt senere gik op i hat og briller fordi alle skulle have lavet kaffe fra bunden. Vi måtte så ikke have kopperne med i bussen. Skoldende hed meget god kaffe blev hældt ud i et aboriginal center efter at tungerne var blevet brændt godt og grundigt. Lidt ærgerligt. Nu begynder vi at mærke at vi er på ferie, når så små ting kan påvirke stemningen 😉

Coonawarra: Hollick Wine var et fint sted med en meget stor produktion af vine. Vi smagte en del forskellige, som generelt set var udmærkede. Vi købte en udmærket Barbera og en hvid Sauvignon blanc, som vi tog med os. Stedet drives af et ægtepar, som siden halvfemserne har købt land, plantet vin og stille rolig har udviklet et fint vinsted med restaurant, festlokaler og vinsmagninger.

Næste stop var en skole oprettet af nonner og en præst i forrige århundrede. Sister Mary blev ophøjet til helgen i 1990erne og det er de meget stolte af. Vi blev vist rundt af to meget søde ældre nonner og en bedstemor, sjov oplevelse.

Vi blev indkvarteret på et Motel, lige efter bogen i amerikanske film med store trucks parkeret lige uden for døren og et supermrked, som ikke solgte øl og vin !!!!

Middag på Chardonnay lodge, og på hovedet i seng.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s