Alice Springs, puh hvor er her varmt

Næste morgen tog vi af sted til lufthavnen for at flyve til Alice Springs. Anne har knoklet for at redde vores tur og vi kom godt af sted. Men hvor er her varmt, 40 grader cirka. Man kan ikke forestille sig.hvor varmt det er før man sidder i det. pYYYYYHHH.

Vi er nu indlogeret på et hotel og har set deres skolesystem: Schools in the Air, hvor børnene i enorme afstande undervises via radio, nu internet men stadig på langdistance. Feedback fra lærerne er meget vigtigt, så opgaver sendes frem og tilbage i rettet tilstand. Sjovt at tænke på i vore dage.

Flying Doctors gav en smule eftertanke til, hvor godt vant vi er i danmark. her er to læger til et område på størrelse med Skandinavien. og vi piber i København.

Alle er søgt i skyggen og stemningen er heldigvis god.

Vi har købt en oplevelse: I morgen tidlig skal vi af sted klokken fem og ud at flyve i luftballon! Det bliver helt vildt. Inden det er for varmt skal vi se solen stå op og se dyrene på sletterne. Så spændende. Bagefter skal vi køre 500 km i bus ud til ULURU, som Ayers Rock hedder på lokalt. Der er store afstande i det her land.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s