Luftballon

Vi stod op klokken fire for at være klar klokken fem, hvor en sød ung luftskipper hentede os i en stor bil. Han kørte som død og helvede ud i bushen og skiftede mening, så vi kørte en anden vej. Lidt morgentrætte blev vi lidt forvirrede, men han forklarede at vinden var bedre, hvis vi kørte herhen. Som om man kan se forskel på den ene let øde slette fra den anden.

Solen stod op
Ballonen er inde i den store sæk

Vi var to hold, så der skulle pustes to balloner op. De er tyve meter lange og det er enorme mængder af luft, der skal fyldes i. Masser af luft senere begyndte de at rejse sig. Og kurven blev rejst op.

Og der pustes og der pustes

Værsgo at stige ombord. Med mine knæ er det er udfordring, og jeg endte med at stå med det ene ben halvt op i luften inden jeg blev foldet sammen og på plads.

Så begyndte larmen fra varmeblæseren og pludselig lettede vi. Stille og roligt op og af sted,

Alting får nye dimensioner, når man ser dem fra oven. Pludselig kunne vi se, alle de prikker, som den lokale kunst indeholder, de kommer fra naturens eget udtryk.

Vi fløj i cirka en time og så en enkelt kænguru, men ellers var det mest den stille oplevelse af, at piloten ved hjælp af højde kunne styre retningen, vindende kører rundt, selvom man ikke mærker dem.

Varmeblæseren larmer helt vildt, så vi skiftede hele tiden fra total stilhed til vild larm.

Landingen gik glat og var i sig selv en oplevelse, for man ved aldrig om kurven vælter, det skete heldigvis ikke. Så skulle vi kravle ud igen, dagens største udfordring for mine knæ, men med hjælp fra to stærke mænd, så gik det.

Alle mand tog fat, for at pakke ballonen sammen igen, hvilket er en udfordring. Den er lavet til at holde luft,og det giver naturligvis en udfordring, når den skal tømmes for luft. Det lykkedes og alle havde nu samme farve at ørkenstøvet. Vi blev godt nok snavsede.

Ballon selfies. Det er den anden ballon i baggrunden

Så er traditionen, at man drikker champagne så vores morgenmad kom til at bestå af bobler, crackers og små stykker ost. Fint fint.

Retur til hotellet for at mødes med resten af selskabet, hvorefter vi skulle køre 500 km mod Kings Canyon og Uluru.

Denne morgen ville vi ikke have undværet for noget, det blev en fantastisk oplevelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s