Fra Alice Springs til Kings Canyon

Der er dæleme store afstande i det her land, vi kørte 500 km i bus for at komme ud til det store område omkring Uluru. Alias Ayers Rock.

En lille gåtur for at få indtryk af de utroligt smukke område. Husk mindst en liter vand , hat, fluenet og solcreme. Åh ja bare for en time. Det klarer vi nok.

Fluenet er et absolut must. Der er små sorte fluer overalt, og de vil meget gerne drikke den fugt, som vi udskiller. Vi har fået nyt kropssprog: Vifte vifte fluer væk foran næsen.

Hold kæft, hvor er her varmt. 46 grader blev det til. Det er ubeskriveligt, som i en sauna, man kan bare ikke slippe ud.

vi gik i Kings Canyon. Super smukke træer og ildrøde klipper. Det var en flot tur, men varmen var lige ved at tage livet af os. Så fik vi lært det.

Vi blev installeret på et Resort med en masse hytter og rent faktisk nogle dejlige værelser. Her kan man rigtigt se, hvor langt væk vi er. Den iskolde fadøl, som vi næsten kunne smage, var ikke til at få, ingen minibar, kun vand.

Swimmingpoolen gav associationer til varmtvandsgymnastik, men kølede alligevel dejligt. Det er underligt med den menneskelige krop, for så kommer man til at fryse efter at have været så varm.

Jan har reddet sig sin sædvanlige ferievirus og blev puttet i seng. Han havde det rigtigt dårligt med hoste og feber. Surt.

En varm kop te, en fadøl og lidt mad og rødvin, hjalp på humøret og en “lille fugl fald død om” pille alias Niquill gav ham en rolig nat. Det går meget bedre i dag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s