Regnvejr i Sydney

Lørdag, vi kunne sove lidt længere. Planen var at vi skulle gå byen tynd, se på butikker og museer, men det øser ned og er hundekoldt.

Vi lagde ud med at gå til Victoria Arcades, som viste sig at være en meget positiv oplevelse. Smukke lokaler og smukke glasmosaikker, godt væk fra regnvejret.

Vi så på en masse ting og fik overhovedet ikke købt noget. Manglede inspiration. Udenfor p… det ned, så vi løb efter det næste sted, som viste sig at være endnu en spændende og meget flot arkade.

Frokost i en blæsende overdækket passage, hvor vi begge sad og frøs.

Ynkeligt. Vi besluttede at vende næsten hjemad og skulle blot finde restaurant til i aften, hvor vi går ud med Else og Bjarne og Ulla og Henrik.

Nu har vi sovet lidt, drukket varm te og gør os klar til middag, indendøre helt sikkert. Vejrudsigten kunne så oplyse, at Sydney er det eneste sted i Austraien, hvor det regner.

Hjem og ind under dynen med en kop varm The. En lille lur og af sted igen. Vi fandt et steakhouse med udsigt over Darling Habour og hvor de gjorde en dyd ud af servere godt kød. Alle var glade og stemningen var god. Bagefter gik vi til SlipInn og så på den i to minutter, larmen er ubeskrivelig. Retur til hotellet og en drink i baren, hvor servitricer kaldte hver og en for honey eller Darling, det var hyggeligt.

2 thoughts on “Regnvejr i Sydney

 1. Hvor er det fedt, at I har lavet en blog til denne store oplevelse.
  Jeg har læst al teksten (og har nydt beskrivelserne), men af en eller anden grund er det ikke 10 % af billederne der bliver vist.
  De jeg kan se, er i et meget stort format. Skulle de mon have været gjort lidt mindre?
  Er der andre end mig, der har meldt ind, at de ikke kan se billeder?

  Like

  1. Det er nok mest fordi, jeg ikke har fundet ud af teknikken. Og så bliver det meste skrevet på iPad. Jeg må redigere mere, når vi er hjemme igen. Vi har en dejlig ferie, som nu næsten er slut.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s