Sidste rejse

Sidste dag i Cairns. Købe de sidste gaver og så af sted til lufthavnen.
Vi stod klar til at checke ind klokken 14 lokal tid, seks morgen dansk tid, og skulle flyve i to omgange. Allerede her satte vi os på dansk tid, for at komme i tids mode fra starten. Først skulle vi flyve til Singapore og derfra til København. Ialt flyvetid 6 timer plus 13.

Check ind gik smertefrit og security var stille og roligt. Det viste sig blandt andet at være fordi vores fly var det første, eneste og sidste fly den dag.
De lukkede faktisk lufthavnen, mens vi ventede på at boarde.

I Singapore var vi en anelse stressede. Vi landede sent og skulle boarde det næste fly i en anden terminal allerede inden, vi var ude af det første fly.
Og her havde vi allerede fløjet i seks timer.
Vi løb af sted og kom frem til en rolig gate, som stille og roligt boardede os efter endnu et security check.
I flyet fik vi at vide, at ruten var omlagt grundet en konflikt og at vi først ville komme af sted en time senere. Så meget for at spæne igennem en lufthavn. Konflikten, fik vi senere oplyst, er mellem Pakistan og Indien.

Turen fra Singapore til København varer 13 timer og er fuldstændig smertefri. Hvad kan man lave andet end at sove, se film, sove, spise, se mere film, sove …. og pludselig er man fremme. Jeg så bl.a. “A STAR is Born” med James Mason og Judy Garland, en meget gammel og meget lang film, men fin.

Jans kuffert var den eneste kuffert, som ikke kom med fra Singapore, så den får vi først i morgen. Pyt, der er vasketøj nok.

Vi stoppede i Irma for at købe morgenmad og var hjemme på Østerbro klokken halv ni om morgenen. Det er lidt ligesom Phileas Fogg, for det er torsdag og ikke fredag, som vi troede. 😉 Det ændrer nu ikke på, at vi skal have hele torsdagen til at gå, inden vi skal i seng, så vi hurtigt kommer tilbage på europæisk tid.

Alting ligner sig selv og forårsolen afslører med al tydelighed, at vi godt kan bruge noget tid på at fjerne vinterens støv fra lejligheden.
Tilbage i hverdagen, læse post, ordne bank og læse mails.
Ferien er slut og dagliglivet begynder igen, men hvor har det været dejligt. Vi vil huske denne ferie længe.

Feriens bedste postkort moment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s